måndag 23 augusti 2010

Home sweet home

Hej på er bloggpinglor!
Nu är jag hemma igen, efter en go vecka på Mallorca. Det var underbart, även om det var lite för varmt för mig som är lite känslig just nu. Jag höll mig mest i vattnet och under parasollet. Illamåendet kom och gick, men det var bara en dag som var riktigt illa, och det var den då vi hyrde bil och åkte upp i bergen.. :/ Vi var för övrigt hela 12 personer med lilla Ellen och anledningen att vi åkte var att vi firade min mamma som fyllde 50 år. Mamma, pappa, fyra av fem syskon plus respektive och min moster med respektive var med på resan och vi hade supertrevligt hela veckan med många goa skratt.

Första kvällen tog jag kameran och gick ner på stranden som låg precis nedanför hotellet. Några av de bilderna visar jag idag.


Nu ska jag ha en kompis på fika.. jaaaa, jag vet att det bara är måndag men vaddå, jag har ju semester.. ;)
Kramisar /Anna

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vilka vackra bilder!:) Längtar så till vår Rhodos-resa!
Kram

Hem och Harmoni Marie sa...

Så mysigt det lät (ja, alltså inte illamåendet men det andra).. :)

Ha en trevlig fika! kram Marie

Ljuva Magnolia sa...

Hej! Vilken mysig blogg du har, min första titt hos dig så nu kommer jag vara sysselsatt ett tag med att kolla igenom den =)

Kram Catta

Vita verandan sa...

Välkommen hem!
Ååh vad sugen jag blir, vi ska åka till Mallorca nästa sommar och jag längtar redan.
Jag skulle ha mailat dig. Dåligt av mig men jag tänkte du inte var hemma nu. Jag ska kolla datumet du skrev så ska vi få till en träff. Vart var ni på Mallorc? Mina svärföräldrar åker i natt i två veckor, inte avundsjuk alls....
Kram Anna

Ekomam sa...

Härligt med semester, det kan ju väl behövas ibland! Syster med fam är faktiskt just där nu också, kommer nog på fredag!!

Men du, har du semester?? Kan du inte komma hit och prova fikat en dag? Hade varit så trevligt :)

Kram Carolina