fredag 28 maj 2010

Detta är njutning

Hej alla!
Jag gör ett snabbt inlägg, jag ska duscha mig, duscha Frasse (eftersom han ska ställas ut imorgon), hämta mamma och åka till stan och handla lite. Sen ska jag hem och se på fotboll när sambon spelar ikväll, och packa lite innan vi drar till kusten. Vi ska sova i Lysekil inatt eftersom det blir kortare väg att köra tidigt imorgon bitti till utställningen. Efter utställningen imorgon ska vi åka och hälsa på vänner som fått barn, sen ska vi vidare till Lysekil igen och sova en natt innan vi firar mors dag på söndag i mamma och pappas nya sommarhus. Späckat schema? nej inte alls... =)

Den ro som infann sig på detta spa fredag-lördag förra helgen är som bortblåst.. ;)
Visst ser det härligt ut? Det är bland de bästa spaupplevelser jag haft tror jag. dessutom fanns det plats för alla att njuta.. ofta när man är på spa är det fight om bubbelpoolen, fight om platserna på passen, fight om vilstolarna.. men här fanns det plats att rymma alla och det är ett extra plus i kanten för mig! Maten var dessutom helt utsökt! Och som sagt, att det ligger i Varbergs centrum så man kan njuta av andra saker efter spat (T.ex. shopping, hihi) är också bra. Så hit åker jag fler gånger.. =)
Igår städade jag altanen, tvättade alla fönster och dammsög innan vi bar in en nyinköpt matta. Skulle inte förvåna mig om högerarmen får lite ont idag.. ;)
Nej, nu ska jag göra Frasse fin och sen mig själv.. =)
Ha den bästa av helger mina söta! Hoppas att ni som har barn blir ordentligt uppvaktade på söndag!
Kram /Anna

4 kommentarer:

Ekomam sa...

Vad kul, då kanske vi ses ikväll! Min svåger spela (troligtvis) i motståndarlaget, och vi vill gärna åka och titta!! kram Carolina

Maria sa...

Låter som ni har en rolig helg framför er. Lycka till på utställningen! Kramar Maria

Grodmamman sa...

Vi har också en späckad helg. Ikväll ska jag och min kusin ut och äta och sedan lyssna på Uno Svenningson och imorgon är det Klassfotbollen.
Ha en bra helg!
Kram

Kamomilla sa...

Ja det ser ju unnderbart ut!!

Ha en skön helg!