tisdag 19 januari 2010

Ibland är man glad...

..att man inte slänger allt i förrådet!

Hej alla!
Tack för alla kommentarer jag får- jag blir så glad! Ni vet att mitt säng-dilemma blev inte bättre av att jag hittade en underbar möbel som skulle passa perfekt till sänggavel.. men sambon vägrar! Jag funderar allvarligt på att hämta den och fixa den själv medan han är på jobbet.. hihi..
Ja det löser sig nog. Det finns ju värre problem i världen än så. Tänk på dem som inte har någon säng alls.. eller alla de stackars jordbävningsoffren på Haiti.. man får verkligen vara tacksam för sitt liv!! Och vi som ska vara tacksamma bör också ge lite för att hjälpa dem som har det svårt tycker jag.

Idag tänkte jag visa ett par fina saker som fått komma upp här i vårt bo. Den första har legat i förrådet i jag vet inte hur många år. Jag fick den när jag flyttade hemifrån! Sen har den inte fått komma upp- jag vet inte men en del saker liksom känner man att man tröttnar på och då får de gå och skämmas i garderoben ett tag. Antingen säljer jag dem sen, eller ger bort till insamling eller så slänger jag. Men den här fick faktiskt komma upp igen nu. Jag hittade en perfekt plats i tv-rummet- ett hörne mellan pelaren och fondtapeten. och där blev den jättebra. I spegeln ser ni fondtapeten om ni tittar noga.

En annan sak som jag verkligen gillar är min lampskärm. Den finns i vårt sovrumsfönster. Jag köpte faktiskt två i en textilaffär i närheten. Ganska dyra tyckte jag allt men jag tyckte så mycket om den fina texten.. Sen var jag hos en kompis som hade likadana- och hon hade hittat dem på Gekås i Ullared! Så genast gick jag och lämnade tillbaka dem och sen när vi åkte till Gekås köpte jag dem där- för mer än halva priset än jag gett från början.. =)
Fönstret i bakgrunden är lite shabby chic.. det skulle ha målats i samband med renoveringen i somras men det blev visst aldrig av.. hmm.. så jag vet ett projekt som ska bli av så fort det bli lite varmare ute!


Pluggandet blev av till slut och igår hade vi seminarie och inlämning av uppgiften. På fredag ska vi lämna in tenta och redovisa vad vi kommit fram till. Så denna veckan vet jag vad jag ska göra! Sen är jag ledig i helgen och nästa vecka börjar praktik igen- i hemsjukvård den här gången. Mina förra klasskamrater är nu sjuksköterskor. Och om ett år är jag också det. Ihhhh.. =)

Ha en toppen tisdag! =)
Kram /Anna

17 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Vilken tur att skärmen fanns kvar när du kom till Ge-Kås.. Fin är den..

Jag har två sådana ljuslampetter nån stans, de har oxå fått stå sig bi ett tag.. Kanske skulle leta fram dem för de är ju rätt söta..

Kram Mia

Maria - Villa Krutbruket sa...

Jätte söt lampskärm! Text på saker och ting är såå fint. Kram Maria

Vintage sa...

Vilken fin blogg du har och ett jättefint hem! Kramar Susanne

Stina-Minas Fina sa...

Tack för din kommentar hos mig :)

Såå fin lampskärm! Bra gjort att lämna tillbaka dem, varför betala mer än man måste? Det skulle nog inte vara särskilt svårt att göra sådana själv heller, hmmm...

Kram Kristina

irene sa...

Ja ge-Kås är inte dumt....
Fin lamp skärm!
Lycka till med tentan!

Irene

Ett hus i vitt sa...

Vilket fynd med lampskärmen! Och vad roligt att du är sjuksköterska om ett år :-). Burkarna du frågade om har jag inte målat själv... De ser ut så och de finns att köpa i min butik :-). Kram, Anette

Hem och Harmoni Marie sa...

Tur att du tog in väggljusstaken igen, den var ju jättefin. Inte skulle den skämmas för sig :)
Lampskärmen likaså, jättefin. Tur att vi har Gekås inom rimligt avstånd...

Ha det gott och lycka till med praktiken! Kram Marie

Domus Dulcis Domus sa...

Javisst är det så att det går i lite perioder av vad man gillar och inte. Men den där lampetten var både fin och kändes ganska rätt i din stil. Antar att det känns både spännande och läskigt att bli klar med studierna. Kram

Kamomilla sa...

Vad bra att du kunde byta tillbaka och spara pengar sådär! Söt lampskärm!
och lampetten är fin! Jag har en liknande från indiska som jag gillar så! :)

Grodmamman sa...

Fin lampett och som sagt, ibland är det bra att man inte rensar för mycket!:)Jag är ju ganska bra på att rensa, men vissa saker har jag svårt för att slänga och ibland kommer de fram igen!
Lycka till med studierna nu också!
Kram

Unknown sa...

Hej!
Hittade till dig idag. Kul med en ny bekantskap. Fint namn hade du också....och sen har du valt ett fint yrke....
Mysig blogg du har och kul att du bor på västgötaslätten. Kommer att kika in igen.
Kram Anna (sjuksköterska)

MiaMaria sa...

Hejsan!

JA det kan vara bra att spara ibland...blev ju så bra...och skärmen är ju så fin...

HA det så bra!
MiaMaria

Stämningsfullt sa...

Fin lampskärm!
Ha en bra helg.
Kram!

STENLYCKA sa...

Roligt att kunna gömma undan sakerna ett tag så blir de som nya när man tar fram dem. Väggljusstaken är ju jätte söt, dumt att ha den undanstoppad. Och lampskärmen var så fin.
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram

Domus Dulcis Domus sa...

En award till dig från mig! För att du har en fin blogg och var min första trogna läsare... Kram

me and alice sa...

Hej Anna!
Visst är det tur att man sparar vissa saker....
Blev jättefin där på väggen.
Vad duktig du är med ditt pluggande!
Bara älskar ditt överkast och kuddarna du har på sängen. Är de köpta på IKEA?
kramelikram Susanne

lottens vita och gröna sa...

ohhh så himlans fin anna, så fint med texten!!! må väl going där, varmkram lotten