fredag 7 augusti 2009

HUS-lig?

God morgon!
Hur har ni det i sommarvärmen? Visst är det underbart att sommaren kommit tillbaka. Hoppas att det håller i sig, men tyvärr har jag hört talas om regn på söndag.. Vi får hoppas att de har fel, och att vädergudarna hör mina böner... :)

Denna veckan har jag förvånats av mig själv. Jag har både hunnit med att plocka kantareller, koka saft för första gången i mitt liv och baka scones! Kanske är det som jag alltid trott, att så fort jag köpt mitt hus kommer viljan att baka, sy, sylta, safta och laga mat alldeles av sig själv ;)
Så här kommer några taskiga bilder på scones och saft... :) Mobilkameran fick agera igen tyvärr, eftersom batterierna var slut i den andra.





Vi passar på att njuta av vädret just nu, så inredning av sovrummet går väldigt trögt.. Jag har därför inte så mycket att visa därifrån, men kanske får ni se en liten glimt nästa gång.. :) Jag har fått en möbel också, som nog kommer bli superfin när jag gjort iordning den.. =) så ni får inte se den riktigt än.
Ha en toppen fredag och helg allihop!
Jag ska på Madonna på Ullevi imorgon kväll. Sen åker jag till en kompis stuga ett par dagar, så ni får nog inte se mig här förrän nästa vecka.
Kram /Anna

7 kommentarer:

Helena Dovier sa...

Oj, vad gott det såg ut med scones och hemgjord saft! Jag kan förstå att huslighetsgenen blommar ut med full kraft nu när ni har blivit med hus :-).

Ha en härlig konserthelg och semestertripp efteråt!

Kram från Helna

Ekomam sa...

Nämen, vad duktig du är Anna! Visst är det roligt att göra eget?? jag säger som Ernst, man är aldrig så rik som när man tar ut sitt egna bröd ur ugnen!
Hoppas du får en fin helg-ledighet!
Kram Carolina

Lilla huset på prärien sa...

Smarrigt värre! Du har verkligen varit huslig tycker jag. Själv har jag bakat både kokostoppar och kanelbullar nu och det blir en hel del annat också inför kalas imorgon... då ska jag fota alla godsakerna. Så är jag också huslig *ler*.

Kram Jenny

Grodmamman sa...

Vackert kort i din banner!
Vem vet, det kanske är så att man blir huslig när man får hus. Fast då går det nog över efter ett tag, för jag har varken plockat svamp eller gjort saft i år!:) Fast bakar gör jag gärna!
Ha en bra helg nu med konsert och annat!:)
Kram

Photo by Maria sa...

Vad duktig du har varit.. Jag skal baka bröd i morron... Tror jag ;-)

Madonna.. Vad kul.. Tror att det blir en riktigt bra konsert och show.. Avis blir man lite minsann..

Ha nu en riktigt bra kväll..

Kram
Mia

Solsjö - Under en vind sa...

Så mycket godare då man gjort det själv!

Ha det gott, kram!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojsan...men det är ju sååå mysigt att va huslig!!! Åå scones...det blidde ju jag sugen på nu ju;)

har med kokat saft ikväll..svarta vinbär...får se hur den blir...första gången;)har baar gjort jordgubb förr!!

hoppas du hade det fint på madonna..avvis;)

kram Millemamsen♥