fredag 31 juli 2009

Utflykts-tips på Västkusten

Hej!

Nu är vi hemma igen, efter några härliga dagar i Varberg. Vi var 7 vänner som umgicks och hade det gött. På Måndagen när vi åkte regnade det hela dan och natten, men Tisdagen sprack upp och blev en riktigt fin dag i solen. Onsdagen likaså. Igår åkte vi hem via Ullared och Gekås. Jag hittade några fynd som jag visar en annan dag.

Idag får ni se mitt lilla paradis som jag hittade på Västkusten förra helgen. Kärrstegens gård på Berg ligger i Ljungskile nästan mittemot där man svänger ner mot laxbutiken och visade sig vara en skattkammare precis i min smak. Gårdsbutik, café med vackra stolar på uteserveringen, utemöbler, trädgårdsdetaljer, gamla möbler blandat med blommor, tyger, inredning, tvålar, ljus och vackra saker. Jag fyndade litegrann, men hade lätt kunnat köpa det mesta i den butiken i möbelväg om jag bara haft pengar till det. =D

Jag tog en massa bilder, så vi delar upp det i 2 turer. Idag visar jag utomhus..

Här är entrén till inredningsbutiken

Överallt stod vackra arrangemang. Detta bordet kostade 249 kr, jag blev ganska sugen på att köpa med mig det..

Vackert.. Man kan verkligen säga att jag ville ha allt..

Ett ljuvligt blickfång

Här är uteserveringen. Innanför ser ni gårdsbutiken. Innanför den finns gamla accesoarer, väskor, klänningar. Visst är det fint? Ser ni det gamla skåpet? Me like.. =)

Kärrstegens gård har öppet på helgerna, alltså perfekt utflyktsmål.. =) Ni som har vägarna förbi, hör gärna av er innan, jag är ofta i trakterna på somrarna och är alltid öppen för en utflykt/bloggträff! =)

Gissa vad, i helgen ska vi äntligen få upp lister och förhoppningsvis flytta in i sovrummet.. jag längtar efter att inreda! Än så länge har man ju mest grejat, rensat och packat upp. Så jag kan snart börja visa er lite glimtar!

Kram på er alla, ha en trevlig helg!

Anna

Tillägg; Hittade till Kärrstegens gårds hemsida, välkomna att titta in HÄR om ni vill ha mer info.

11 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Men men men...hur har jag kunnat missa detta ställe!?!
Tusen tack för tipset och vilken tur att helgen närmar sig... bordet väntar liksom på mig känner jag :) eller kanske andra saker...

Ser fram emot fler bilder! Kram Marie

Grodmamman sa...

Vilket mysigt ställe! Kan tänka mig att det fanns mycket att shoppa där!:)
Lycka till med sovrummet nu!
Kram

Annas Lycka sa...

Men så ljuvligt ställe, jätte fina bilder. Kollar runt ett tag på din mysiga blogg. Kram Anna

promenader på landet sa...

Vilka mysiga bilder från västkusten vi var där samtidigt fast vi var i Falkenberg! Fin och mysig blogg du har! Kram från Maria

Ann-Catrin sa...

Godkväll Anna!!

Viken pärla ni hittade.. visst blir man glad när man finner ett sånt..
tror nästan vi var där förra året.. underbar bilder
stor kram
Ann-Catrim

lottens vita och gröna sa...

hallå vännen, känns som jag sakta nu vaknar upp ur min bloggkoma, har varit urusel på att blogga runt men nuså...min vän, vilket ställe, skulle nog med vilja ha allt där, ska anteckna detta i boken på brahärligaställen!!!

ha det gött vidare, varmkram lotten

Photo by Maria sa...

Vilken ljuvlig liten butik.. Av det utanför hade jag med kunnat köpa det mesta och säkert är det likadant inne kan jag tänka.. Sällan jag är åt det hållet men skall absolut lägga det på minnet om det händer..

Ha nu en bra dag..

Kram
Mia

MormorRuthsAnn sa...

Tack för att du tipsar om ett så mysigt ställe! Dit måste jag när jag känner för en utflykt!!

Eftersom det var ett tag sedan jag var ute i bloggvärlden så har jag helt missat att ni nu äntligen fått köpt er ett hus. STORT GRATTIS till det, ser urmysigt ut med den öppna spisen...

Skall bli kul att se ert sovrum, lycka till!

Kram Ann

IKT i min vardag sa...

Oooooooooo! Vilket härligt utflyktsmål! Måste se till att ta mig dit någon dag, ser superfint ut!

Kram Linda

Karin Krut sa...

Ahhaa.. vilket mysigt ställe :) Den här sommaren blir det nog inte så mycket såna besök för min del men jag lyckades allt åka en tur till moheda i alla fall :)
Ha en skön vecka
Kram Karin

Lilla huset på prärien sa...

Oj vilket härligt ställe ni har besökt! Och vilken mysig shoppingtur med vännerna. Alltid lika roligt. Såg också de fina planscherna du har fyndat - 25 kr, det är ju helt otroligt billigt! Grattis till dem :)

Kram Jenny