söndag 21 juni 2009

Ytterligare en midsommar är över..


Hej!
Nu var det längesen jag visade mig här i bloggvärlden, det blev så stressigt i förra veckan att jag inte hann önska er trevlig midsommar!
Hoppas iallafall att alla hade en glad helg!
Det hade vi. Vi firade med kompisar i mina föräldrars stuga på västkusten. 12 personer var vi sammanlagt och det har varit mycket skratt kan jag lova. Vi gjorde den godaste sommarmeny jag ätit någon gång, sill, färskpotatis på dan, jordgubbar och glass på eftermiddagen, på kvällen blev det;
Egengjord krämig potatissallad med äpple
Fläskfilé med äpple-glaze
Kotlett med egengjord honungsmarinad
Sallad med jordgubbar, melon, fetaost, ruccola, nötter, balsamvinäger, salt och peppar.. Dessutom gjorde vi en jordgubbs-mojito efter Leilas recept och moussetårta med jordgubb och vit choklad efter recept från Ljuvliga Vardagen. Mums!
Nu är det över, midsommarkransen ligger i trädgården, den goda maten är uppäten, drinkarna urdruckna och man undrar återigen hur fort tiden går egentligen..
Imorgon är det måndag igen och flytten närmar sig med stormsteg!
Nu ska jag packa lite och titta runt hos alla bloggare!
Ha en skön söndagkväll. Jag antar att det är fler än jag som är ganska trötta.. ;)
Kram /Anna

10 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vilken midsommarmeny!:)
Lycka till med flytten!
Kram

JAG! sa...

Ojoj...sikken måltid!!! Jag som älskar mat sitter här och dregglar bort..haha. Jag kan riktigt se de framför mig. Såg att du hade gjort tårtan...fattade inte ens att de var från min sida..hahaha..Har inte bloggat på ett tag märker ja. Va den lika god som den såg ut? Massa kramar till dig.

Domus Dulcis Domus sa...

Har fått uppdatering från Malin om att Er helg varit lika bra som våran. Så roligt med flyttbestyr...ska bli roligt att följa.// Ulrika

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Åh önskar jag varit med er , vilken mat !!
Vi hade det oxå trevligt och god mat , men när man gör den själv så smakar allt lika ;-) Andra kan bjuda på korv och makaroner och det blir sååå gott ;-)
Hoppas du får en fin vecka nu !
Kraam !

Lilla huset på prärien sa...

Hej Anna!

Det lät gott det där :) Hoppas att du hade en lika trevlig midsommar som jag hade. Och vet du - nu lyser solen här nere i Skåne! Riktigt sommarväder :)

Kram Jenny

Jennyshemochharmoni sa...

Lät som ni hade supermysigt! Vilken meny :) MUMS! Hoppas du får en finfin vecka! KRAM

Jenny

Hem och Lycka sa...

Å hjälp vad gott det där lät ;-)

kram Mia

Titti sa...

Hej
Ville bara tala om att dina trådrullar är på väg till dig nu.
Kram

MiaMaria sa...

Hejsan Anna!

Kikar in för att önska dig en skön sommar!!!!
MiaMaria

Johanna sa...

På www.item.blogg.se kan du beställa hem ditt eget personliga namnsmycke i silver. Unika, personliga, prisvärda och framför allt snygga smycken för honom & henne på www.item.blogg.se

Smycken med en romantisk stil.