torsdag 4 juni 2009

Vad gillar jag?

Ja svaret på den frågan vet ni nog vid det här laget, jag gillar verkligen zink! På tal om det har jag ju inte visat min stora zink-balja jag köpte på loppis för längesen, men det beror på att den är gömd i förrådet, varför då undrar jag nu.. Nåväl, det var inte det jag skulle prata om nu, utan de här bedårande sakerna jag köpte på min lilla tripp till stan igår (med stan menar jag Lidköping, sån lantis är jag.. hihi..)

Det här var ett fynd jag gjorde på Skapande händer (var annars?) En zinkburk med vackert tryck på locket i form av ett gammalt brev..

Det passade ju perfekt till mina band och snören, nära till hands om man vill pyssla. Ska knåpa ihop ett litet arrangemang med just band sen.

och här var alltså fynd nummer två, en zinkhink. Jag är på jakt efter gamla zinksaker jämt, men i brist på dem så finns det ju som tur är jättefina nyproducerade saker i lite gammeldags stil..

Återigen fick jag användning av min penna från Granit, passar fint att skriva på zink med! Stilen är en annan fråga, den är lite krokig och dann men det ska väl inte alltid vara perfekt heller. Vet inte vad jag fick till för snurr på l-et i lavender men orkade inte hämta trasan och tvätta av det.. =)



Idag har jag besök.. av en liten kompis till Frasse, han heter Wille och är en Lhasa Apso/Tibetansk Spaniel. Vi har två kullsyskon i familjen, men de ser helt olika ut. Wille är mer en Lhasa Apso medan hans Brorsa Viggo är en Tibetansk Spaniel.. Konstigt egentligen..
Ha det gott mina vänner! Tack för att ni kikar in här!
Kram /Anna

15 kommentarer:

Titti sa...

Hej
Hittade hit nyss. Vilken mysig blogg du har & jättefina saker. Googlade Skapande händer & fick det till att det ligger i Lidköping??? Isåfall ligger det i min gamla hemstad.Mvh Titti

Domus Dulcis Domus sa...

Spännande med Ert husköp. Skall bli så kul att följa det på bloggen när du börjar fixa till det. Det värsta är ju just det att man behöver ha med sig fler i planerna och ibland tar det sin tid.... Lite nyfiken är jag var du köpt denna penna som du pratar om, den verkar vara praktisk. Kramar Ulrika

Hem och Lycka sa...

Å vilka fina köp, lådan var ju ursöt! Och du har skrivit jättefint, vad vackert du textar!

kram Mia

JAG! sa...

Men åh vilken underbar zinklåda....En sådan vill jag me ha!!!!!!...Vart står det att du blivit med hus?...Är ju nyfiken som en gris nu..hahaha..Men så kul för dig!!!!!!. Nu ser jag verkligen fram emot att följa din husblogg...massa kramar.

Lilla huset på prärien sa...

Ja den översta burken där är helt bedårande tycker jag! De är så bra för man kan verkligen använda dem till vad som helst. Förvaring av olika slag menar jag då... :)

Kram Jenny

My Lovely Things sa...

Vilka fina fynd du har gjort!!

Vilken trevlig penna..var kan man köpa en sån..
ha det nu så roligt med vovvarna..
kram anna

Titti sa...

Hej igen
Tack så mkt för din kommentar i min blogg. Jättemkt fint i butiken. Synd att man inte har vägarna förbi där...Skulle va kul & kolla in den affären.
Ha en bra dag!
Kram Titti

r e b e c k a sa...

jag tycker din handstil blev riktigt snygg!

Domus Dulcis Domus sa...

Nog har du nämnt Granit men det är väl jag som inte riktigt är med i shoppingsvängen och förstod att det var en särskild butik. Nu har jag kollat upp den på nätet, verkar vara ett ställe man bör besöka när man är i storstan.// Ulrika

Grodmamman sa...

Håller med dig, det är så fint med zink!:) Rolig penna du har skaffat dig också!
Jag vill också skriva på saker, men blir också sådär självkritisk. Här slutar det med att jag inte gör det alls, så du ska vara stolt att du gör det även om det inte blir som du tänkt dig!:) Jag tyckte att det var fint!
Kram

Bella sa...

BÅde asken och krukan var så fina. Asken gillade jag verkligen skarpt.

Kram från Meli

Ekomam sa...

Hej anna! Trevligt att du kikade in med ett helgmeddelande. Jo, då allt är fint med oss. op utfördes igår och ännu är det svårt att säga dess omfattning. Men allt hade gått bra och snart ska hon vara på benen igen! Nu är det bara vänta på vidare provsvar! Må så gott du med, och njut av helgen! Vi ska förbereda student, flytt och 2 års kalas! Allt på en gång! Kram carolina

Mitt smultronställe sa...

Jag vill ha en sån plåt ask till mina vykort, som det är nu sparar jag de inte, lite synd för det är roligt att ha..

Tycker plåtasken är jättefin.
Hoppas du får en bra helg, kram Camilla.

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Jag tycker ny zink funkar lika bra som gammal , om det är små grejer kan man köra dem i diskmaskinen och de får en annan patina ...om man har tur ;-)
Usch det var ett dåligt tips , gör inte det ifall det blir förstört .
Jag tycker du textar jättebra , så det så !!
Ha en fin helg nu !!
Kram !

Ann-Catrin sa...

Morrn anna!

va du är snitsig då.. kul att skriva så där.. blir ju så fint!
Om jag hade en sån där penna skulle det bli "klottrat" överallt tror jag

ja zink är ju helt underbart fint..kan bara hålla med där

hoppas det gick bra med hundmötet

Stor kram A-C♥