måndag 25 maj 2009

Herr Griffeltavla har fått träffa Fru Pensel

Hej!

Hoppas ni haft en bra helg! Jag har haft så ont i huvudet hela helgen att jag ätit mer huvudvärkstabletter än vanlig mat! Jobbade dubbla pass i fredags, sov dåligt på lördagen och det resulterade såklart i skallebank. När man dessutom går på fest blir väl inte saken bättre. Idag börjar jag lite senare för att få pusta ut lite..


För några veckor sen målade jag ramen på min griffeltavla vit.. Skrev ett recept på pajdeg med en penna jag köpte på Granit. Blev ganska nöjd faktiskt.. =) Så nu står den bland lite andra detaljer på skänken i köket. Jag köpte rosorna härom dagen, när jag kom på att jag hade en söt blom-korg i ett skåp. Där gör den ju ingen glad.


Ha en bra start på veckan! Och tack för att ni kikar in här, och för era kommentarer! ♥
Kram /Anna


11 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Usch inte roligt när man mår dåligt sådär. Jag sover inte heller särskilt bra just nu och känner att det lätt sätter sig som huvudvärk eller ont i nacken. Idag är barnen på dagis och lillan ligger och sover så jag skulle kunna gå och lägga mig... men jag har så svårt att sova mitt på dagen. Jag blir nästan bakis efter det! Känns det som... :)

Fin griffeltavla och ros!!

Kram Jenny

Hem och Lycka sa...

Ajdå, hoppas huvudvärken lättar nu. Finfin griffeltavla, kul att kunna skriva några rader för dagen!

kram Mia

Ekomam sa...

Hejsan! Fint du grejjat iordning. Stackars dig som varit så dålig...
Kan det vara så att ni gick på den festen som vi hoppade över i lördags?? Typiskt isf att vi missat varandra ännu en gång... Hoppas att du blir bättre och kommer ikapp. Må så gott, kram Carolina

Grodmamman sa...

Stackare, aldrig kul att ha huvudvärk!
Söt ros och fin griffeltavla!
Hoppas att det löser sig med huset!
Kram

Jenny sa...

Hoppas du mår mycket bättre nu! aldrig kul med skallebank :( Superfin den blev tavlan! Ser sååå fint ut på bänken :) Gillade korgen också. Stor KRAAAAM!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

rosenskära sa...

Hej snäckan! Hoppas att värken lättat vid det här laget! När du skriver pajdeg tänker jag direkt på den goda rabarberpajen med kardemummakräm som jag bakade i helgen, sök på ica.se så hittar du den, ta lite extra socker om du inte gillar supersyrligt!

Kram/Lena

Malin sa...

Hej kompis! Jag läser allt din blogg men är för dålig på att lämna kommentarer.. Hur som helst var det ju bra att göteborgsfyndet kom till användning! jag trodde att du skulle ha hunnit skriva på mycket mer, typ all zink! Väldigt klatchig rubrik på inlägget förresen! =) kram kram från malin

lottens vita och gröna sa...

oj då gumman, hoppas värken snart släpper, trist! vad fin tavlan blev, har med en med just pajdeg...det värsta att det bakas alltför ofta såna nurå...varmkram lotten

Designe sa...

Åh va fint! Jag har köpt en likadan ros i rosa...men den verkar inte trivas så bra hos mig...vet inte om det är för varmt inne! Jag har oxå köpt en sån vit penna på granit och man kan ju skriva på vad som helst...blev jätteinspirerad då jag precis köpt den men nu hade jag nästan glömt bort pennan..
Usch va du jobbar...inge bra! Hoppas den här veckan blir lugnare! Kram :)

Anonym sa...

Vad fint det blev! Granits penna är verkligen super :)

lolla sa...

hejsan
vad snyggt att ha griffeltavlan i köket med ett recept på,
Jag har en griffeltavla som står lite i skymundan och som det står en massa strunt på ska nog plocka fram den jag....härma dig lite :-)
kram lolla