fredag 15 augusti 2008

Från botten till toppen!

Hejsan!
Vill börja med att tacka för alla goa kommentarer jag får, ni är så härliga allihop! =)
Igår hade jag ingen bra dag. Dagen började med att jag var en milimeter från att köra över ett rådjur. Hon sprang mot bilen precis när jag började bromsa, lade sig ner under bilen och när jag trodde att "nu kör hjulen snart över henne" reste hon sig upp framför kofångaren och skuttade iväg som om inget hänt. Jag hade bromsat i tid. Satt och pustade ett tag innan jag gick ut och tittade på bilen. Hon hade lämnat några små hårstrån på kofångaren. Ja, så nära var det.

När jag kom fram till min kompis, skulle jag skicka ett sms och meddela för sambon vad som hänt. Telefonen betedde sig lite konstigt och jag fick starta om den. Fick iväg sms:et, men sen flimrade det till på displayen igen. När jag startade om den igen var displayen helt tom. Nu är min mobil ingen ny variant, den kanske är 4 år gammal så detta var ingen större sorg då jag hade tankar på att köpa en ny. Det var när jag insåg att alla nummer var borta, som jag fick lite ågren. Detta var ingen bra dag.. Efter en lång dag med studerande ihop med två kompisar hade jag dessutom ont i nacken. Åkte hem till min mamma för att säga hej. Då humöret var nere i bott och jag steg in genom dörren i mitt barndomshem möttes jag av två fnittrande damer, min mamma och min lillasyster. De sjöng och skrattade om vartannat till karaoke-texter på internet, och ville att jag också skulle sjunga med. Och vemodet förvandlades till ett gott skratt!


Senare på kvällen dök dessutom min svärmor upp..




med en present till mig! Hon hade skrivit några rader..

"Jag har varit på loppis...
mest kanske för att göra mig lite extra poppis...!
Vill du nu för allt i världen inte ha`t,
ställ ut det i vinter och lägg i lite fågelmat.
Skulle du trots allt bli rätt så nöjd,
ja då får du väl ställa den där den blir
en ögonfröjd."

Hon tyckte att den skulle passa bra ihop med alla silvriga grejer jag har köpt det sista..



..och visst är det väl en del skimrande saker som inhandlats de senaste månaderna.. =)

Tack du goa L för presenten! Tillfället kunde inte passa bättre..

Alla är så goa och tänker på mig och mitt inrednings-, loppis-, blogg- och husintresse. Vänner och familj hör av sig med jämna mellanrum med tips på mysiga butiker, loppisar eller gamla hus till salu. Tack alla ni för att ni tänker på mig! Jag uppskattar verkligen era tips!

Ha nu en bra helg allihop, bloggare och alla ni andra!
Kram /Anna

18 kommentarer:

Veronica sa...

Vilken gullig svärmor du har! Så vacket det ser ut med allt silver så där. JAg gillar din ljusstake, den är bara SÅ snygg. Ha en trevlig helg!
Kram Veronica

Viola sa...

Hej, nu gör vi ett nytt försök, har testat två ggr att sända men går inte tredje gångne gillt då. Detta inlägg handlade ju mkt om otur så vi får se, men det slutade ju bra för din del. Du, vilken svärmor så bra smak hon har. Nickel är så vackert här hemma finns det gott om det, ha en skön helg och vi får hoppas den blir lugn, Viola

My Lovely Things sa...

hej!!
åh så fin silver skål..tänk vailken gåva hon kom med din svärmor..
Fy va nära du var att krocka med rådjuret..tur att det gick så bra..

Ja iblan krånglar allt..då är det härligt att det blir ett bra slut!!

ha det så bra..
kram anna

Solsjö - Under en vind sa...

Tur att det finns saker som kan vända allt till det bättre! ha en bra helg, kram!

Designe sa...

Usch vilken trist start på dagen och vilket bra slut det blev! Förstår om du blev skakis där ute på vägen...tur att det gick så bra som det gick! Ha en fin helg! Kram :)

Lilla huset på prärien sa...

Åh vilken fiiiin present! Tänk att få en sådan helt apropå! Vilken svärmor du har!

Men du - vilken tur du hade som inte krockade med rådjuret. Det hade ju kunnat gå riktigt, riktigt illa. Du får nog kalla det din turdag istället!

Kram Jenny

Karin Krut sa...

Vilken otrolig tur med rådjuret *flämtar* Jag förstår att du blev lite skärrad.

Vilken vacker tingest du fick av din svärmor. Den passar verkligen ihop med dom andra sakerna. Verkligen ett vackert arrangemang.
Ha en skön helg
Kram karin

Grodmamman sa...

Snäll svärmor du har! Det ser riktigt häftig ut med allt silver samlat på ett ställe.
Tur att dagen slutade bra i alla fall. Känner igen det där med "död" mobil och ett antal nummer man inte har uppskrivna!:)
Kram

MiaMaria sa...

Hej!

Vilken svärmor du har och vilket bra rim hon gjort......

Här var det massa silverglans....

Tur i oturen sng. rådjuret!

Ha´det så gott Anna!
MiaMaria

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Vilken snäll svärmor, fatet var ju jättefint! Såg många fina saker där i samlingen. Jag samlar oxå på silvriga blanka saker så egentligen kanske jag är en "skata" eller det kankse är kajor som samlar på sånt ja vet inte?
Ha de bra//Marie

lottens vita och gröna sa...

ohhh sicke härlig svärmor, sååå fin, coh vilka härliga silversaker du har! fy så läskig med rådjuret, tur att den hann undan!
varmkram lotten

Anneli sa...

vilken härlig svärmor du har - den där var riktigt fin! Men att använda den till fågelmat skulle heller inte vara helt fel...det lät faktiskt som en toppenidé som jag ska spinna vidare på när jag åker på loppis nästa gång...;)

Tur att du hade din skyddsängel med dig på vägen - det räcker faktiskt med att krocka med en hare för att åtminstone bilen ska få rejäla skador...(säger en som vet;))

Ha en riktigt skön vecka - hoppas att du hittar motivation till plugget i höstrusket!!

KRAM

Anonym sa...

hej gumman!!!! vad käck svärmor är!!! =; vad du fixar och donar med dina prylar, sååå fint det blir!!! Lycka till med dina tentor nu, tänker på dig vet du!!! saknar dig och våra stunder på trappan.... puss!!!!

Helena Dovier sa...

Ja, det var en händelserik dag med både ups and downs! Bra i alla fall att det tråkiga vägdes upp av det roliga. Toppenfin present du fick av din snälla svärmor!

Min prutningsförmåga är inte vad den borde vara med tanke på hur ofta jag handlar på loppis... Men någon enstaka gång tar jag mod till mig, och ibland går det bra. Men det är så himla svårt att inte verka angelägen när man inombords bara hoppar av önskan att få lägga vantarna på just DEN prylen :-). Självbehärskning är svårt när ha-begäret slår till med full kraft :-).

Hoppas att du får en lugn och skön torsdag utan rådjur framför bilen eller andra otäckheter!

Kram från Helena

IKT i min vardag sa...

Vilken gullig vers inklusive present! Det är vackert med silver.

Hoppas lyckan ler mot dig idag istället!:-)

Kram

Dicksonska våningen sa...

Börjar dagarna dåligt slutar dom oftast bra! Vilken fin present!

Min svärmor är också världens gulligaste - och det är härligt!

Kram Annika

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men Anna vilken tur att du hann bromsa! Ja usch så tråkigt att få köra över djur. Har hållit på i sommar och klippa flera renar.

Så söt svärmor! Ja den passar så bra där med allt annat vackert du har fyndat.

Kramisar Anita

A home far away sa...

Men vilken gullig svärmor du har, som tänker på dig så!

Och du har jättemånga fina silver saker, det har hon ju rätt i:_

Ha en fin dag
//Gunilla