söndag 24 augusti 2008

Flugmagnet

Hej!
Jag sitter här och läser bloggar och har det skönt en trött söndag efter festligheter igår, och en otroligt irriterande fluga är överallt runt mig hela tiden! Ska man ta det som en pik, när flugor surrar runt en "dan efter"?

Igår hade jag en jättehärlig dag. Vaknade utan huvudvärk och for ihop med sambon för att hämta ett efterlängtat skrivbord med tillhörande stol. Blev sååå nöjd att jag hann fånga detta, då jag ringt på flera liknande förut som blivit sålda direkt. Sambon tyckte det var ett bra kap jag gjort, och som belöning för detta fick jag med mig honom till Lustfyllt när köpet var klart! Såklart att jag inte kunde låta bli när vi var i trakterna. Oj så fint det var där, miljön, sakerna, husen.. Jag var salig när jag gick runt i butiken flera varv.. Köpte naturligtvis ett par saker (passade på medan sambon pratade i telefon utanför, men han blev lite misstänksam när jag fick låna hans plånbok också, hihi, sen frågade han vad jag betalat och det vågade jag knappt tala om.. ), ni får se vad jag köpt en annan dag, då det fått sin plats.

Senare på kvällen åkte vi på kräftskiva hos ett par kompisar. De har flyttat till ett torp, därför var det kombinerad inflyttningsfest och kräftskiva. Jättemysigt har de det! Tack Å & P igen för en trevlig fest!




Det blir därför lite kräft-bilder idag..



Å & P har fin utsikt över åkrarna där solen går ner



De hade hängt upp lyktor överallt i trädgården. Ett tips att ta efter är att använda gamla glasburkar som ljuslyktor. Det är bara att vira ståltråd runt kanten och hänga upp dem.
Nu ska jag måla lite! Imorgon är det skolstart..
Önskar alla en skön söndagkväll!
Kram /Anna

11 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hmm...nyfiken i en strut. Kan knappt vänta på att se ditt nya skrivbord och alla sakerna du köpte. Måste du hålla oss på sträckbänken sådär?!

Kram Jenny

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Härligt med kräftskiva men kanske inte lika roligt dan efter. Ska bli spännande att se skrivbord och stol och dina andra saker du köpt.
Ses snart igen ha det gott
Marie

Skatan sa...

Ser ut att ha varit en härlig kräftskiva!! Dagen efter elände är jag befriad från en tid på grund av att jag ser ut som en spärrballong. Väntar smått om cirka två månader. Går mest runt och stånkar och pustar just nu. Väntar tålmodigt på att få se vad du har hittat på ;-)

Sov gott! och tack för besöket!

MiaMaria sa...

Hej Anna!

HA´en trevlig vecka i skolan!!!

Och det låter ju toppen att gå runt på lustfyllt och shoppa med mannens plånbok.....

Ser ut att ha varit en mysig kräftskiva.....

MiaMaria

MOONLOVER´S sa...

Är inne här för första gången och tittar lite,så många fina bilder du visar. och kräftorna så underbart goda ut=) Ha en trevlig dag.

Grodmamman sa...

Ska bli kul att se dina inköp! Jag och min ena svägerska har pratat om att åka till Lustfyllt hela sommaren, men än har det inte blivit av. Vi har även pratat om Moheda loppisen. Man får ju så många tips på härliga ställen och butiker här i bloggvärlden!:)
Kram

Tidsmästarinnan sa...

grattis till fyndet, det är så kul när man äntligen kan slå till! Och Lustfyllt, den butiken skulle jag verkligen vilja besöka...

Jag kikar in snart igen och ser vad det var du fyndade!

Kräftslörp på dig!
Susanne

Ann-Catrin sa...

Nu sätter du nyfikenheten på prov.. vill ju se skrivbordet NU!!

Och så blev jag sugen på kräftor oxå..fast dte är tidigt på morgonen..

Kul du ska till Globen och se musikalen.. då kan du ju vinka till mig..jag bor ju nästan där!!


kram på dig A-C

Millas hem sa...

Hej!
Tack för kommentaren hos mig. Kräftskiva har vi inte varit på än i år, det blir kanske. Jag är inte speciellt förtjust i kräftor, men det är så mysigt runtomkring, dekoration och lyktor (så som du visar).
Ska bli spännande att se vad du köpt!
Kram Camilla

Marie sa...

Hej Anna!

Nu bli man ju nyfiken på både skrivbord och lustfylltsinköp! Visst är det en fantastisk miljö på Lustfyllt, både i själva butiken och allt runt omkring.

Ha en bra vecka!
Kram Marie

lottens vita och gröna sa...

oh vad roligt att skrivbordet blev bra, kul att få tag i ett fynd sådär! ahhhhh lustfyllt jag, får nästan hjärtklappning av att höra det, hur går det med ladan där, börjar det bli klart? skulle vilja ner och handla hennes ljuvliga keramik, köpte du nåt av hennes alster, får hålla mig, för du visar va, hihi!
varmkram lotten