fredag 1 augusti 2008

Drömmer om vakre hjem..

Hej på er! Jag gör ett snabbt inlägg mellan nattpass och sovstunder. Vaknade efter 3 timmars sömn av att hyresvärden hamrade för fullt precis utanför fönstret, trots att jag hade öronproppar. Men som tur var somnade jag om och sov till halv tre. Nu är det fyra nattpass kvar på mitt sommarschema. Sen jobbar jag inget innan skolan börjar den 25 Augusti. Jag har dock en tenta som ska göras veckan innan så det blir till att plugga för fullt nu i några veckor. Det är inget jag ser fram emot kan jag säga. Jag skulle mycket hellre vilja åka runt på loppisar, fixa hemma och blogga när jag inte ligger på stranden. Men som tur är kan man ju ta med sig böckerna och läsa ute om det är fint väder.


Idag tänkte jag visa er ett drömhem, jag köpte en tidning jag inte köpt förut för ett tag sen, Vakre hjem og interiör heter den. Där fanns ett helt underbart hem och jag var bara tvungen att visa er, flera av er har säkert redan sett det. Vilken dröm om man kunde få ha det såhär någon gång...



Klicka på bilderna så blir de större.

















Hoppas att alla får en trevlig helg!! Det ryktas om regn, men mig gör det inte så mycket, jag ska ju sova.. Nästa gång visar jag hur vi bodde på vår lilla tur vi gjorde i veckan. Nu ska jag äta spagetti och köttfärssås, sambon har lagat. Han är guld han!!
Kram /Anna

10 kommentarer:

Grodmamman sa...

Det var verkligen ett vackert hem du visar!
Tack för tipset om loppisen, orkar nog tyvärr inte åka dit i värmen, men tack för att du tänkte på mig!:)
Hos oss är det Villabadet som gällt hela veckan. Men det gör inte så mycket om vädret blir lite sämre i helgen, behöver få lite gjort hemma!:)
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Mmm... jag måste bara köpa den tidningen! Har velat ha den hur länge som helst nu och jag hittar inte den någonstans :(

Ha en riktigt mysig helg!

Kram Jenny

Anneli sa...

Hej, Anna!

Tack för din goa kommentar hos mig - du kanske kan komma till mig och vila ut dig efter alla tuffa nattpass i sommar;) -Känns säkert tufft att ta tag i pluggandet när det finns annat som lockar...hoppas att du hittar motivation...
Ser man på - du har fyndat likadana sockerlådor...jag "fyndade" mina i ett av våra förråd - de är suveräna att ha till allt möjligt!
-Dröm vidare om ditt drömhus...du kommer säkert att få ett i framtiden - drömmar har en förmåga att driva oss i den riktningen...

Varmaste kramen från mig!!

My Lovely Things sa...

Hej!!

jaa..det repotaget är så trevligt..tänk vilket vackert hus..så otroligt fint inrett..

Kul att du körde igenióm min lill aby,..
Hoppas att ni hade det trevligt i varbberg..
kram anna

Marie sa...

Vakre hjem är min favorittidning, den är helt underbar! Visst är Marias hem fantastiskt fint, helt ljuvligt! Du vet väl om att hon har en blogg http://hemtgarn.blogspot.com/

Ha en riktigt trevlig helg, trots jobb!
Kram Marie

Lilla Blanka sa...

Hej!

Åh det bar länge sedan jag läste Vackre hjem, skall nog handla den i morron. Den är ur-mysig!
Otroligt vackert hem som du visar..

Kram
Mia

Unknown sa...

Ja visst var det huset fint!! =) Tror att de flesta bloggarna har den tidningen hi-hi...Om du åker till Götet så måste du gå in på Balders hage med..den är ljuvlig!! Ha det gott! och lycka till med tentoe, arbete och sovandet =)
kramis Malin

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Hihi vilket sammanträffande, det lagade min make igår också!

Ohhh tack så mycket för titten i tidningen. Jag vet inte hur många affärer jag har stått och vandrat med blicken...men ingen tidning?! Och så visade du ju ett helt underbar artikel...tack =)

Lycka till med tentan, sista arbetsdagarna och sovandet.

Kram Anita

MiaMaria sa...

Hje

Visst är det bara så vackert, har letat efter denna tidning men tyvärr ingen störr lycka.....

Ha´en bra lördag!
MiaMaria

Fredrika sa...

Hejsan, köper alltid Varkre hjem. Och jag håller med. Just det där hemmet är SÅÅÅ läckert!
/Fredrika