måndag 14 juli 2008

Semestersjuk?

Hej på er! Här kommer äntligen ett inlägg från mig! Jag har jobbat ganska intensivt nu de sista veckorna och och mellan jobbpassen har det varit saker inplanerade, i fredags var vi t.ex. på Läckö slott utanför Lidköping och såg Magnus Uggla, Jill Jonsson och Calaisa. Vädret var perfekt och vi åt picknick innan showen. Det blev en lyckad och jätte-trevlig kväll tillsammans med goda vänner! I fredags åkte jag och sambon ut till kusten till mina föräldrar. Hans mamma med respektive följde med och vi hade en dag på bryggan i solen innan vi åt räkor och drack vin på kvällen. Mycket trevligt!


Så det är egentligen inte så konstigt att förkylning/halsfluss(??) bryter ut precis innan jag ska gå på en veckas ledighet. Jag fick gå hem från jobbet inatt, med feber, halsont, huvudvärk och en känsla av allmänt förfall i kroppen.. Har legat och sovit hela förmiddagen så nu är febern borta men halsontet och huvudvärken sitter där de sitter. Jag hoppas verkligen att det går över snabbt och inte blir lika långdraget som för tre veckor sen, då jag också åkte på en rejäl förkylning om ni kommer ihåg?


Idag tänkte jag iallafall visa er mina förändringar i köket.

Jag har fått upp tallrikshyllan nu, och innan den fick komma upp på väggen fick den ett lager till vitfärg. Tack alla ni som ville ge mig råd!! (Den svarta hyllan är fortfarande svart, och ett JÄTTEKUL oväntat projekt var att torka bort färgfläckarna som blev på golvet efter den, grr.. så nu får vi ha något under för att inte förstöra golvet i framtiden.)

Jag är fortfarande inne på att shabba både den och tallrikshyllan lite, men det får vänta. Sen skulle jag vilja ha en större variant på tallrikshylla, med krokar på, så när jag hittar en sådan så får denna maka på sig. Som ni ser så får det inte plats så många tallrikar på den.. hihi.. Men ni förstår ju att jag inte kunde låta bli den när jag hittade den för 30 kronor.. =)



Såhär såg den ut då..



Och såhär ser den ut nu..





Och här är hela skänken



Köksbordet har fått ett gammalt lakan som duk. Ser ni vad som är nytt?



En skomakarlampa! Fick den av mina föräldrar för ett tag sen..



På hyllkonsollerna hängde jag upp en madonna-kedja, där hängde jag ett par gamla kort, ett kors och en liten bukett lavendel. Hyllorna är också ett måla-vita-projekt.. =)




Ni som hängt med ett tag ser ju att det ändrat sig lite i köket sen jag började blogga, det har blivit lite vitare och lite fler saker på hyllor och skänk.. Jag vet inte hur man länkar till äldre inlägg, men om ni klickar på kök så finns bilderna där.


Nu har jag som sagt en veckas ledighet, sen jobbar jag inte så intensivt fram till skolstarten så några utflykter hoppas jag att vi hinner med. Vi har massa förslag men inget spikat, allt beror på vädret. Därför kommer det eventuellt bli lite glesare med inlägg från mig de närmaste veckorna. Kanske blir det imorgon, kanske om ett par veckor. Ha det så gott så länge allihop! Vi ses snart igen! Kramar /Anna semestersjukling

14 kommentarer:

Jennyshemochharmoni sa...

Hej! Usch vad tråkigt att höra att du blivit sjuk. Hoppas du kryar på dig snart! Ledighet brukar vara som bomull för kroppen :) Vad fint du har gjort i köket, tallrikshyllan blev jättefin! Ha en riktigt skön veckas ledighet nu! KRAM!!

Lilla huset på prärien sa...

Förstår vad du menar med tallrikshyllan - denna lilla är superfin. Jag har hittat några sådana men som blivit allt för dyra, egentligen vill jag ju ha en stor fin med knoppar eller små lådor på...

Krya på dig förresten!

Kram Jenny

IKT i min vardag sa...

Så trist med sjukdom, krya på dig! Jag brukar själv alltid lyckats bli förkyld när semestern börjar, men i år klarade jag mig...
Det är så fint med tallrikshyllor, själv har jag tyvärr inte plats. Ser ju supermysigt ut i ditt kök!

Kram

Designe sa...

Hej och grattis till semester!..men synd att du blivit sjuk. En kompis m familj fick oxå halsfluss när de gick på semester..verkar va många som råkat ut för det. Så fint med tallrikshyllan och kökshandduken som duk! Ha det bra! Kram :)

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Hoppas du kryar på dig snart *kraaam*

Vad fint det blev med tallrikshyllan, skänken och allt..ser så mysigt ut!

Kram
Mia

MiaMaria sa...

Hej!

tackare där som är sjuk...krya på sig.

Och så fint du har fixat till det i köket.....

Må så gott ha det så bra!
MiaMaria

Millas hem sa...

Hesan!
Jättefin blev din lilla tallrikshylla, med vitfärg kan göra under!
Kram Camilla

Grodmamman sa...

Hoppas att du mår bättre idag! Tallrikshyllan blev ju jätte fin. Nu när vi var i Skåne hittade min svägerska en större variant med lådor under, den var också jätte fin. Förstår att du vill ha en större, så att du kan pynta mer!:)
Kram

Mjuka sa...

Gillar lakan som duk!!! Superfin tallrikshylla!!
kram M

My Lovely Things sa...

hej Anna!!
åh stackare halsont och feber..fy va jobbigt..

Hoppas att du blir kry fort..
så fin din tallrikshylla är..
Jo du bor ju inte så långt från min morfar..
Han ska göra en stor tallrikshylla i stil med den som jag har över skänken i köket till en kompis till mig..
han kanske kan göra en till dig med..
Hör av dig om du är intresserad..vet ej vad han tar men kanske runt 500 kr för en stor och då får du måla den..
Hör av dig om du är intresserad..
kram anna

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Nämen att du går och blir sjuk igen din rackare! Usch...så trist. Nåja skickar lite krya på dig kramar så blir du nog frisk ska du se =)

Ja tänk vilken förändring ditt kök har fått! Tallrikshyllan var såå söt. Är själv så lycklig för maken har snickrat ihop en åt mig också.

Så mysigt allt lät med vänner och nära och kära!

Kramisar Anita

Ann-Catrin sa...

Hallå vännen!
Hoppas du kryar på dig nu!!
Vad fint det blev med tallrikshyllan och skänken... riktigt snyggt!
KRAM A-C

Hanna i Det stora grå huset sa...

Vad trist att du blivit dålig igen!!! Hoppas att det inte var något långdraget den här gången.

Jättesöt tallrikshylla! Så söt där ovan skänken!

Gillar också gamla lakan som dukar (skrev om det idag faktiskt...), det är ju superpraktiskt och fint tycker jag!

Önskar dig en fin ny vecka Anna!
Kram Hanna

bykerstin o. butikblandannat sa...

Hej! Va fint det är i köket! Bra hyllfynd verkligen! Ser riktigt mysigt ut att äta midda där.. Hoppas du kryar på dig! I skrivandes stund känner jag själv av nån förkylning. Kanske nåt man får ta efter mkt vattenskidåkning...? Hoppas ledigheten blir skön och frisk! Kram Kära Stina