måndag 13 juni 2011

Fler bilder från vår promenad

Hej! Hoppas ni haft en skön helg. Vilken värme vi hade i början på förra veckan! Och vad det ändrades med kyla och hällregn i slutet på veckan. Nu när solen tittat fram igen blåser det massor.. Kan det aldrig vara lagom? ;) Visar ett par bilder till från vår promenad i lilla fiskebyn på Väskusten förra helgen. den här helgen har vi varit hemma och tagit det lugnt, C har tapetserat och nu är båda rummen nästan klara, sen är det dags för golvläggning. I Torsdags var jag i Alingsås på Balders Hage, jag shoppade ett par fina saker till Signes rum.. Nu väntar jag på att få flytta in hennes saker och inreda, det står saker i hela huset som väntar på att rummet ska bli färdigt, hihi. Dop-presenter, loppis-inköp, Ikea-inköp, Ullared-inköp och nu Balders hage också. Ni tänker väl; men shoppa inte förrän det är klart då, men ser ni det kan man inte låta bli när man heter Anna och är inredningstokig.. ;)



Kram /Anna

onsdag 8 juni 2011

Älska havet

Love Love Love ♥

Bara tokgillar västkusten och den vackra miljön i gamla fiskebyar. Det kan kanske bero på att jag har släktingar och vänner som bor på kusten och har varit i trakterna kring Lysekil, Munkedal och Ljungskile varje sommar i hela mitt liv. Är dessutom lyckligt lottad som har föräldrar som äger både stuga och båt, och som gärna vill att vi hälsar på. Under helgen kom mobilkameran fram under vår promenad. Jag tyckte denna bild blev helt ok för att vara från mobilen, om jag får säga det själv.




Kram på er! /Anna

tisdag 7 juni 2011

Nu börjar det likna nåt!



Hej! Hoppas ni haft en skön helg. Det har vi. Vi åkte till kusten lör-mån. Som jag har berättat tidigare äger mina föräldrar sen i fjol en stuga. De har renoverat massor. I helgen åkte vi dit. En förändring som gjorts är att verandan öppnats upp till glasveranda. Jag står i köket och fotar och i rummet till vänster är vardagsrummet. Stockarna har sparats i taket och där ser ni vart väggarna tidigare var. Jag knäppte av några helt ostylade bilder innan vi åkte hem igår, och här är en av dem. När det är helt klart tänkte jag visa före- efter-bilder.

Kram /Anna

fredag 3 juni 2011

I ett litet hörne..

...i köket har det blivit lite förändring.

Ölbacken som är mig så kär,
det lilla bordet och lite annat.
Jag tyckte att det passade här.
Det är lite tomt på väggen, där har inspirationen stannat,
vet inte riktigt vad jag ska ha där.

hihi, märkte att det rimmade det jag skrivit ihop så då var jag tvungen att fortsätta på den banan.
Till vänster är köksbordet och fönstret. Till höger skjutdörrarna in till matsalen.

Önskar er en trevlig fredag! Har ni klämdag eller är det jobb som gäller? Sambon är på jakt- och fiskemässa så jag och Signe ska nog bege oss till stan och kika i affärer, kanske ta en fika. Jag har två bebisar att köpa fina kläder till och en liten tjej som fyller 1 år som ska få något fint.

Kram /Anna

torsdag 2 juni 2011




Är så förtjust i min stora spillkum. Har ställt den på ett stort fat på skänken i köket. Idag är sambon ledig- så skönt, men luften har gått ur mig efter den här veckan som "ensamstående" då sambon varit på matcher, träningar och annat. Jag skulle helst vilja lägga mig och sova hela dagen, men jag får ta tillfället i akt och greja lite med något istället, måleri-projekten står på kö... ;)


Kram /Anna

onsdag 1 juni 2011

Ett par veckor...

...efter dopet hänger fortfarande dopklänningen kvar i sovrummet, jag tycker det är så fint med dopklänningar.. :) Den här är ingen supergammal sak, mina föräldrar köpte den till mig när jag skulle döpas 1982. Sen har mina fyra småsyskon, mitt brorsbarn Ellen och vår lilla Signe haft den.






Hoppas ni får en trevlig Krist Himmelsfärdshelg!




Kram /Anna